Új Jetbackup szoftver verzió miatt az október 30-a előtti mentés visszaállítás nem elérhető

  • Hétfő, 31st Október, 2022
  • 10:06de

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A cPanel felületről elérhető Jetbackup program frissülése miatt, az 2022. október 30-a előtti mentések egyes szervereinken nem lesznek elérhetők és visszaállíthatók. Az első mentés tehát október 30-i, és ezután 30 napig minden napra a szokásos módon elvégzi a mentést a program. 

 

Kit érint?

 

Azt, aki október 30 előtti állapotra szeretné visszaállítani a tárhelyének tartalmát (email, fájlok, adatbázisok), ezt nem fogja tudni megtenni - egyes szervereink esetében, amennyiben nem gondoskodott saját mentésről.

 

Mi változott a mentési gyakoriságban?

 

Semmi nem változott az előzőekhez képest, csak annyi történt, hogy a Jetbackup program frissülése miatt már nem használhatóak az előző mentések, ezért nincs október 30-a előtti mentés bizonyos szervereinken.

 

Van-e mentés, amelyet vissza tudunk állítani kérésre?

 

Nincs, sajnos a Jetbackup frissítés miatt nem elérhetőek az október 30-a előtti tárhely mentések.

 

Lesznek-e mentések mostantól?

 

Igen, a szokott módon 30 napig, naponta történnek mentések a szervereken, amelyek 30 naponta fordulnak, felülíródnak.

 

Hogy lehetséges, hogy nem biztosítanak mindig mentést a tárhelyekről?

 

A Jetbackuppal elérhető mentések a tárhelyekről olyan kiegészítő szolgáltatás, amelyre szerződés szerint nem tudunk garanciát vállalni. Ezért felhívjuk a figyelmét minden tárhely tulajdonosnak, hogy a kritikus adatokról mindig rendelkezzenek saját mentéssel is. Természetesen mindent megteszünk, hogy lehetőség szerint mindig rendelkezésre álljon a 30 napon belül a napi szintű visszaállítási lehetőség, de mivel több, rajtunk kívül álló tényező is befolyásolhatja ezt (pl a Jetbackup szoftver működése, amely nem általunk gyártott szoftver), ezért nem tudunk erre garanciát vállalni.

Az esetlegesen okozott kellemetlenség miatt elnézést kérünk!

« Vissza